Locale Altele
Duminica, 12 Mai 2024
Dum, 12 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rezultatele Memorialului „Iuliu Szabo” la șah
Ciprian Muntean  - Vineri, 2 Septembrie 2016

După disputarea primelor trei runde din cadrul Turneului Internațional de Șah „Memorialul Iuliu Szabo”, pe primele patru locuri cu maximul de puncte se află românii: Manolache Marius (mare maestru international-CS Studentesc Medicina Timișoara), Bida Mihai-Eugen (maestru FIDE-CS Universitatea Craiova), ungurul Aczel Gergely și slovacul  Nayhevaber Martin.


În runda a –IV-a  românii se vor duela între ei (Bida-Manolache), iar Aczel va juca cu Nayhevaber. Ei sunt urmați în clasament  de nouă jucători care au acumulat 2.5 puncte.

Așadar lupta pentru câștigarea trofeului și a marelui premiu în valoare de 3.500 lei rămâne deschisă. Dintre sătmăreni care au acumulat două puncte îi putem aminti pe Levay Sorin, Costin Petrica, Geiger Alex, Negrean Dorel, Ilonczai Levente-David si Marchis Arghil.


Vineri după amiază se va desfășura runda a-IV-a, sâmbătă va fi runda dublă ( de la ora 9 si 16), urmand ca de duminică până marți să se desfășoare câte o partidă în fiecare zi. Festivitatea de premiere este programată pe marți 6 septembrie la ora 15.30


Duminică la „G.M. Zamafirescu”, la ora 10 începe și turneul copiilor legitimați urmând ca marți de la orele 9 să înceapă turneele pentru copii nelegitimați. 

 

Tags: memorial iuliu szabo  sah  rezultate  
1803 vizite
Distribuie pe